موفقیت دانشجویان بوشهر در اولین و بزرگترین رویداد تفسیر اطلاعات سلامت كشور

23 دی 1398

🎉 افتخاری دیگر برای دانشگاه علوم پزشکی بوشهر ؛ موفقیت دانشجویان بوشهر در اولین و بزرگترین رویداد تفسیر اطلاعات سلامت كشور🎉

بزرگترین رویداد تفسیر اطلاعات سلامت کشور بر اساس اطلاعات سامانه ویزیت، توسط مرکز تحقیقات بیماری های غیر واگیر دانشگاه علوم پزشکی تهران از شهریور امسال آغاز به کار کرد. این رقابت در نشست دبیران و سرپرستان کمیته های تحقیقات دانشجویی کشور، در مرداد ماه ۹۸ با سخنرا جناب آقای دکتر فرزادفر معرفی شد.
به منطور اشنایی دانشجویان با این رویداد، اولین وبینار اموزشی سامانه ویزیت با محوریت معرفی مسابقه، توسط کمیته تحقیقات دانشجویی‌ بوشهر و با همکاری مرکز‌بیماری های غیرواگیر دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.
طبق امار اعلام شده از تعداد اثار ارسالی، دانشگاه علوم پرشکی بوشهر جز منتخبين آثار ارسالي به آن مركز معرفي شد و پس از داوري هاي لازم، طرح جناب اقای آرش غذبانی جز ۱۰ طرح برتر این مسابقه در سطح کشور قرار گرفت و موفق به كسب جايزه يك ميليوني شد. علاوه بر آن طرح جناب اقاي سینا بهزادی پور نيز شايان تقدير و در لیست ۳۰ طرح برتر این مسابقه قرار گرفت.
ضمن عرض تبریک فراوان خدمت این عزیزان، بسیار مفتخریم که بار دیگر نام کمیته تحقیقات و فناوری دانشجویی بوشهر در سطح کشور خوش درخشید.
ارزوی موفقیت های روز افزون برای تمامی دانشجویان عزیز🌸

تاریخ بروز رسانی:   29 دی 1398