شيوه‌نامه انتخاب پژوهشگران دانشجویی برگزيده سال 1398

2 آذر 1398

1- تنها آن دسته از فعاليتهاي پژوهشي در ارزشيابي لحاظ خواهند گرديد كه در محدوده زماني یک ساله از تاریخ 1/7/97 لغايت 31/6/98 صورت پذيرفته باشند.

2- ملاك محاسبه امتيازات، آئين نامه محاسبه امتيازات پژوهشي جهت دانشجويان محترم دانشگاه علوم پزشکی بوشهر
مي‌باشد که شرح آن در ادامه آورده می‌شود.

3- کلیه فعاليت­هاي پژوهشي بايد به همراه مستندات مربوطه به صورت دستی و حضوری به دبیرخانه کمیته تحقیقات دانشجویی وابسته به معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه ارائه شود. در ضمن آخرین مهلت تحویل مدارک 09/9/98 می­باشد.

4- ارزيابي نهايي مدارك ارسال شده، پس از ارزيابي اوليه توسط شورای مرکزی کمیته تحقیقات دانشجویی، در شورای پژوهشی کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه صورت ميپذيرد.

5- پژوهشگران برتر دانشجويي از میان دانشجويان مقاطع مختلف بر اساس میزان امتیاز کسب شده به شرح ذیل انتخاب خواهند شد :

دانشجویان مقاطع  کاردانی و كارشناسي: 3 نفر

کارشناسی ارشد: 3 نفر

دکترای عمومی (پزشکی و دندانپزشکی): 3 نفر

دکترای تخصصی: 1 نفر

دکترای پژوهشی: 1 نفر

6- پژوهشگر دانشجو به فردی اطلاق می‌شود که بدون توجه به مقطع تحصیلی در سال ارزیابی دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر بوده و یا از تاریخ فارغ‌التحصیلی وی بیش از 6 ماه نگذشته باشد. لازم به ذکر است که ارائه کپی کارت دانشجویی یا گواهی (دانشنامه) موقت فارغ‌التحصیلی هنگام تحویل مدارک الزامی است.

7- دانشجویانی که در سال گذشته به عنوان پژوهشگر برتر انتخاب شده‌اند و برای دومین سال متوالی جهت انتخاب پژوهشگر برتر مدارک خود را ارسال نمودهاند در صورتی انتخاب خواهند شد که امتیاز کنونی آنها  علاوه بر اينكه بيشتر از سايرين است، این میزان حداقل 10 درصد بیشتر از امتیازات نفر دوم باشد.

8-  ارسال مستندات تا تاریخ 09/9/98 به عهده دانشجويان محترم ميباشد و در صورت ارائه مدارك ناقص، کمیته انتخاب دانشجوي پژوهشگر برتر هيچگونه مسئوليتي درخصوص تكميل آن ندارد.

9- پس از اتمام مهلت تحویل مدارک و مستندات به دبیرخانه شورای مرکزی کمیته تحقیقات هيچگونه مدارك جديدي پذيرفته نخواهد شد. بدیهی است پس از اتمام مهلت ارسال مستندات، هیچ‌گونه امتیازی به مدارک ارسالی ناقص تعلق نخواهد گرفت.

فایل پیوست و جدول داوری

تاریخ بروز رسانی:   4 آذر 1398